coaching

Als coach begeleid, ondersteun en inspireer ik jou, zodat jij kunt groeien en ontwikkelen en weer leert bouwen en vertrouwen op je lijf.

sharing

cirkel

Delen is helen. Waar begrijpen mensen je echt? In deze cirkel delen we onze persoonlijke ervaringen over het leven met een chronische ziekte of lichamelijke beperking. Er is ruimte voor een lach en een traan. Ik nodig je uit om helemaal jezelf te zijn en je positiviteitsmasker even af te zetten. Hierdoor ontstaat herkenning en verbondenheid. Het is alsof er een stukje last van je schouders valt. Meld je aan en ervaar het zelf!

 • Online (Zoom)
 • 1x per maand
 • Elke tweede dinsdagavond van de maand van 19.30 – 21.30 uur

Eerste deelname is gratis. Daarna € 65,- per kwartaal.

Doe mee

Love your body deepdive traject

(1:1 Coaching)

Voel jij je gevangen in je lijf? In een serie 1-op-1 coachgesprekken…

 • …doorzie je volledig hoe jouw huidige bodymindset en gedrag bijdragen aan de struggles die jij ervaart met jouw jouw lichaam. En ontdekt je hoe je jouw nieuwe bodymindset in no time eigen maakt.
 • …verruim je jouw lichaamsbewustzijn, zodat jij met je lichaam kunt samenwerken en meer vertrouwen krijgt in je lichaam.
 • …ontdek je hoe je lijf jou kan helpen bij het reguleren van je emoties.
 • …leer je hoe jij jouw lichaam kunt bevrijden van de onverwerkte en opgekropte emoties die in je lijf liggen opgeslagen, zodat je minder last hebt van medisch onverklaarbare spanningsklachten.
 • …ontdek je hoe je elk moment van de dag jouw zintuigen kunt inzetten om te ontspannen en van je lichaam te genieten, zodat jij meer plezier en geluk gaat ervaren.
 • …ontdek je wat jou tegenhoudt om je lijf lief te hebben, en leer je deze blokkades te transformeren, zodat jij van je lijf leert houden.

 

 • Gratis online kennismakingsgesprek (30 min)
 • 3 maanden durend ‘Love your body’ Deepdive Traject
 • Direct starten mogelijk
 • In overleg online (Zoom) óf face-to-face op een door jou gewenste locatie
 • 2x per maand 1-op-1 coaching (75 min)
 • Tussentijdse opdrachten

Investering € 765 ineens, of 3 termijnen à € 265
(excl. €0,19 per km reiskostenvergoeding voor coaching op locatie)

Doe mee

na deze rit

]

Je zit lekkerder in je vel

]

Je voelt je zelfverzekerd

]

Je hebt meer vertrouwen in je lijf

]

Je ervaart meer geluk en vrijheid

]

Je geniet meer van jouw lijf

]

Je voelt meer en piekert minder

]

Je hebt meer energie èn meer ontspanning

]

Je ervaart meer rust, balans en stabiliteit

gratis kennismakingsgesprek

 De weg naar écht gelukkig zijn met je lichaam kan hobbelig zijn. En lastig te berijden. 

Om de route helder te krijgen, help ik je graag op weg. Boek nu jouw kennismakingsgesprek met mij gratis. Dit is hét startpunt om te houden van je lichaam. 

FAQ
Veelgestelde vragen vind je hier. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met mij op!
Worden de trajecten vergoed door de zorgverzekering?

Ondanks dat ik de opleiding Medische Psychologie heb afgerond, kies ik ervoor om met Coach op Wielen te werken zonder bemoeienissen van zorgverzekeraars. Dit geeft mij de ruimte om 100% van mijn aandacht te besteden aan jouw hulpvraag, in plaats van het bezig zijn met protocollen, hokjes en ‘binnen de kaders’ werken.
Dit betekent concreet dat mijn trajecten niet worden vergoed vanuit de zorgverzekering.

Wat zijn de voordelen van een traject zonder tussenkomst van de zorgverzekering?
 • Er hoeft niet verplicht een diagnose gesteld te worden voor een traject bij Coach op Wielen, anders dan een traject met tussenkomst van de zorgverzekeraar. We hebben inmiddels al genoeg labels, vind je niet?
 • Anders dan bij een traject met tussenkomst van de zorgverzekering hoef je bij Coach op Wielen geen verplichte vragenlijsten in te vullen.
 • Er is geen sprake van maximale behandelminuten. Heb je behoefte aan meer afspraken, dan is dat mogelijk.
 • Bij een vergoed traject door de zorgverzekering moet je altijd eerst je eigen risico opmaken. In veel gevallen betekent dat dat je sowieso €385,- zelf moet betalen. Als je jouw eigen risico hoger hebt ingesteld kan dat oplopen tot €885,-. Lang niet altijd wordt 100% van een behandeling vergoed, dus de kans is aanwezig dat je naast het eigen risico nog extra kosten moet betalen. Bij Coach op Wielen heb je direct helder en duidelijk wat de kosten zijn.
Ik heb geen lichamelijke beperking of aandoening, maar jouw begeleiding spreekt mij wel aan!

Heb je geen lichamelijke beperking, maar wil je wel graag begeleiding van mij? Geen probleem. Neem gerust contact met mij op! Dan onderzoeken we in een kennismakingsgesprek wat ik voor je zou kunnen betekenen. Voelt dit voor beide kanten goed? Dan gaan we aan de slag. Het allerbelangrijkste is immers dat er een fijne klik is tussen ons.

Kan ik ook in termijnen betalen?
De kennismaking is geheel vrijblijvend. Er kan gekozen worden om het coachingstraject in twee of drie termijnen te betalen, of het gehele bedrag in een keer. Als je het totale bedrag in een keer wilt voldoen, betaal je na de kennismaking. Kies je ervoor om in 2 termijnen te betalen, dan betaal je de eerste termijn na de kennismaking en de overige termijn op de helft van het traject. Kies je ervoor om in 3 termijnen te betalen, dan betaal je de eerste termijn na de kennismaking en de overige termijnen aan het begin van de tweede en derde maand van het traject.